ALGEMENE 
VOORWAARDEN

Om door te gaan naar de betaalpagina moet je eerst akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

FAQs

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over CRYPTO STASHER, mijn VIP Crypto Community en alles wat betreft STASHER.

Is de STASHER VIP een signal groep?

De VIP is geen signal groep waarin constant calls en daytrades worden gegeven. STASHER handelt over de langere termijn en zal al zijn munten en transacties delen. Mocht hij een snelle trade maken, deelt hij dat ook. Echter ligt de nadruk op de langere termijn. Voor daytrades en calls moet je hier dus niet wezen.

Krijg ik financieel advies?

STASHER geeft geen financieel advies en is geen financieel adviseur. Wij geven je enkel de handvatten om deze markt in haar totaliteit te begrijpen en op de juiste manier te volgen. STASHER deelt enkel zijn eigen moves en inzichten, waarna jij voor jezelf kunt bepalen wat de juiste strategie is voor jouw persoonlijke investeringsplan.

Binnen hoelang ga ik winst maken?

Dit is afhankelijk van de markt. Daar kunnen wij helaas geen uitspraken over doen.

Op welke exchanges moet ik me registreren?

Wij gebruiken ByBit. Je kan je registreren via deze link: LINK

Kan ik vragen stellen aan STASHER in de VIP?

De chat wordt regelmatig geopend voor leden op specifieke momenten zoals bijvoorbeeld tijdens livestreams, waar leden hun vragen kunnen stellen aan STASHER.

Mocht je een persoonlijke vraag hebben, staan onze admins voor je klaar om die te beantwoorden, tenzij het om financieel advies gaat. STASHER is zelf ook actief binnen de chat en discussieert regelmatig mee met de members. Mocht je een persoonlijke vraag hebben, staan onze admins voor je klaar om die te beantwoorden, tenzij het om financieel advies gaat.

Leer ik charts lezen in de vip of course?

In de beginnercursus wordt er geen geavanceerde technische analyse besproken met betrekking tot het lezen van charts. In de VIP doet STASHER vaak livestreams waarin hij aan de hand van de charts conclusies trekt over de markt. Door naar deze livestreams te kijken, zul je absoluut een hoop leren over het lezen van charts. Wij streven ernaar om dit jaar een TA cursus uit te brengen, waarin STASHER je leert hoe charts werken en hoe je ze gebruikt om prijsactie beter te begrijpen.

Krijg ik een factuur bij de aankoop?

Wanneer je hebt besteld, krijg je altijd een factuur per mail toegestuurd met een bevestiging van je aankoop.

Is het nodig om de cursus te volgen voor ik de STASHER VIP join?

Om de VIP goed te begrijpen, is het belangrijk om kennis te hebben omtrent deze markt. Indien je geen basiskennis hebt, raden we je aan om de cursus van STASHER te volgen, omdat daar van A tot Z wordt uitgelegd wat dit precies inhoudt en hoe je dit op een verantwoorde manier kunt doen.

Je kan de cursus gratis volgen via deze link: YouTube

Kan ik de bestelling afschrijven op de zaak?

Als de cursus/vip relevant is in jouw branche en bedoeld is om jouw kennis te verbreden, zijn deze investeringen aftrekbaar als bedrijfskosten.

Kan ik de livestreams van STASHER terugkijken?

Je kunt alle livestreams van STASHER te allen tijden terugkijken in de VIP groep.

Ik ben minderjarig, mag ik dan een VIP abonnement afsluiten?

Ook als minderjarige ben je van harte welkom om de STASHER VIP te joinen. Het is wel belangrijk dat je eerst om toestemming vraagt bij een of beide ouders. Bij aankoop bevestig je namelijk dat je 18+ bent of toestemming hebt gekregen van een of beide ouders.

Mijn vraag staat niet in de FAQ, wat nu?

Mocht jouw vraag niet in deze FAQ staan vermeld, stuur dan even een berichtje naar de livechat. Wij reageren meestal binnen enkele minuten/uren.