DE BASIS

Nog geen basiskennis van crypto? De beginners course bestaat uit 6 videohoofdstukken van elk 30-45 minuten waarin STASHER jou helemaal klaarstoomt voor deze markt.

Hoofdstuk 1

Wat is crypto? In dit hoofdstuk gaan we daar dieper op in. We gaan kijken naar blockchaintechnologie en de manier waarop crypto de wereld in potentie zou kunnen veranderen.

STASHER legt alle basics uit van crypto

Hoe je coins koopt en verkoopt op een exchange

GEEN kennis vooraf nodig

Hoofdstuk 2

In hoofdstuk 2 worden de belangrijkste begrippen in crypto besproken. In crypto worden er vaak termen gebruikt waarvan het belangrijk is om de betekenis te kennen, zodat je de markt als geheel beter gaat begrijpen.

Hoofdstuk 3

In dit hoofdstuk behandelen we het stukje prijs in crypto. Hoe verdien je er nou geld mee en op basis waarvan maak je geld? Op die vraag geef ik antwoord in dit hoofdstuk.

Hoofdstuk 4

Wat onderscheidt een succesvolle trader/investor van een niet succesvolle trader/investor? Los van de prijs en de strategie, hebben we in deze markt ook te maken met een psychologisch aspect waar we rekening mee moeten houden. In dit hoofdstuk gaan we daar dieper op in.

Hoofdstuk 5

In hoofdstuk 5 laat ik jullie zien hoe je cryptocurrencies kunt kopen/verkopen, via welke exchange je dat doet en waar je allemaal op moet letten bij het aanschaffen van cryptocurrencies.

Hoofdstuk 6

In dit hoofdstuk gaan we dieper in op het lezen van een chart en waar je op moet letten in de price-action. Dit koppelen we met het psychologische aspect om je zo goed mogelijk voor te bereiden voor wat je te wachten staat. Daarnaast geef ik een aantal hele interessante insights die jouw zullen helpen met het vormen van een duidelijk beeld omtrent de price -action in deze markt.

Wat Kan je verwachten?

SENTIMENT

Leer wat het marktsentiment is

LIVESTREAMS

UItgebreide marktanalyses en macroeconomie LIVE

ANALYSE

Diepgaande Analyses van de markten en charts

INZICHTEN

Leer hoe ik mijn inzichten over de markt verkrijg

VOICENOTES

Spitse voicenotes met directe markt=updates en veranderingen

COMMUNITY

Toegang tot de meest hongerige crypto community